Monday, 18 March 2013

My Big Day Coming Soon




Fuhh, berlapuk sangat dah belog nih. =.=
Pada asalnya sign in balik ni untuk permanently delete belog nih.
But then tergerak hati untuk write a new post. Demit!
Tangan ni gatal je dan otak pulak ligat berfikir.

After all.
Aku dah masuk Part4 dah ni. Tak sangka sangatkan?
Terasa macam baru semalam je aku Part1. *oke tipu*
Tapi yelah. Bila tengok ada junior junior baru masuk, terasa untuk diorang, ‘lamanya lagi nak habis, baru masuk…’
Aku ni dah Part4 dah. Jap lagi dah Part5, then last sem.
Time dah last sem tu laa baru terfikir, bestnya dah nak habis!!!
Tapi belum rasa bila dah habis. Mesti nak sambung balik, nak masuk balik uni untuk belajar.

Ok, itu bukan ceritanya sekarang.
The truth is, I’m going to get married next sem!!!
Believe it? Ohhh. Semmm.
Hahahaha *mood gatal habis skrg*
Terasa macam dah tua bila en.tunang ajak kahwin.
Padahal dia yg dah tua kann, dats why dia ajak kita kahwin. Tak malu.
Mesti dia dah excited sangat tengok kawan kawan dia dah ada anak.
Comel-comel semuanya. Geram pulak ingatkan anak si Pogi tuh. Haih
Btw, my frenz wana dah nak deliver end of this month.
Hope everything gonna be okay! :D
Tak sabar nak dapat anak baru. Hehheh

Since my wedding dah tak berapa jauh lagi, sangat-sangatlah busy sekarang ni.
I have to face one more final exam before my wedding.
And lagi, my practical will be on this coming semester holiday. *shoot*
Geram gila kot, orang lain practical bila sem 7, aku…
Tapi alhamdulillah, habis awal.
Habis je part6 nanti terus boleh grad dah.
Tak payah pk practical hape semua tuh.

Cerita asek melalut ke lain je kann?? Hadohh
Pointnya, I’m not that busy.
Sebab aku ada kawan yang sangat baik hati untuk korbankan masa dan tenaganya tolong aku, survey itu, survey ini, then tolong find me suitable dress, color, and everything lah. Almost everything dia tolong.
Thank you sweetheart. Khairina.

My wedding pulak will be on the first week of next sem.
Dasyat betul cari tarikh. Even untuk tarikh pun jadi masalah kott.
Makan masa sangat lama oke.
Lagi-lagi dengan ayah aku ni. Ada aje yang tak kena. =.=
Alhamdulillah. Masa, tarikh semua dah settle. Tinggal a few things left.
A few ke? Mengigau lah kau. Tak dapatlah.
Hantaran pun belum beli semua. Tapi memang melampaulah kalau dah ada semua kann.
At least dah ada separuh pun oke.
Tailor dah ada. Tapi belum pernah jumpa sekali pun untuk discuss design baju, ukur baju, and so whatever lagi. Just dah bagi deposit je. heheh *innocent face*
I'm trying to find the right time to go with en.tunang lahh.
Dia tu, busy memanjang. Padahal takde pk apa pun untuk majlis ni.
Cuma bagi pendapat sikit-sikit je kann.
Aku geget jugak dia ni nanti. Tengoklahh. O.o

Untuk andaman pun aku dah jumpa.
Kesian akak2 dan ibu yang teman aku pusing satu JB, and also pernah terfikir untuk ambil Dedaun Bridal jadi andam aku, but in the end, tak jadi pun.
Hampeh je kann?
Lucky me my sis in law rajin melayan even dengan handbag yang dah makin membesar and nakal sekarang. hihihi
I hope everything will run smoothly nanti.
Taknak ada satu pun missing thing dalam majlis aku.
Majlis yang simple but perfect!!!

:) baiii