Wednesday, 25 July 2012

kerja kerja kerja

First of all, walaupun dah masuk hari kelima berpuasa, aku nak wish semua umat Islam Selamat Berpuasa. Bulan yg mulia ni, jgn jadikan alasan :gastrik: yg dah selalu dengar sbg alasanlah. Ok? Bukan lama pun puasa. Sebentar Cuma. Bagi yg kerja, lagilah, balik kerja tunggu kejap je dah berbuka. Alhamdulillah.

ok skrg dah start cuti. yes holiday !...eh! apa kau pk holiday nak pergi bercuti have fun sane sini je ke.. cukup sem lepas punya cuti aku habiskan dgn keseronokan dan usaha membesarkan badan dan hasilnya tak berjaya. cuti kali ni aku memilih untuk bekerja!

Ni nak story mori pasal aku carik kerja bagai nak giler walaupun pada hakikatnya tak berapa nak giler lagi, akhirnya i end up working with my brother. Baru berangan-angan nak belajar how to work at this restaurant name Secret Recipe or at the fast food restaurant McD or KFC, tp mmg taklah dapat kalau mohon pun tak. Haha. Teruk betul perangai -_-‘

Then start lah harini kerja aku kat office ni. Yg kalau tak dapat lihat pun dapat tahu bahawasanya masa kerja aku dihabiskan dgn mengabdikan diri meng-online sepenuh masa. Uhh. Germbira. Heaven. Tak terkata. ,<*0*>

Kalau ikutkan hati, kepala pun sama, mmg aku taknak kerja, bukan taknak kerja kt sini, taknak kerja lgsg. Haha. Sebelum cuti hari tu bukan main cakap taknak kerja dgn abg, taknak kerja dgn ayah. Basically, diorang punya bisnes memerlukan PR yg stg bagussss. Pr aku, hancusss. Kurang satu S disitu. Mmg diakuai oleh semua pun. Tapi tak mengapa. Sebulan shj pun. Demi mencari rezeki. Aku sanggup ! *untuk shopping* muahahahaha

Kbai!
*cientaputih*