Tuesday, 31 July 2012

Kinohimitsu j'pan uv bright drink

Seems before sem break haritu aku dah kumpul each virus yang ada dekat muka ni, means bila start je cuti aku kena bertungkus lumus untuk mengusir semuanya keluar dr tubuh badan aku especially bahagian muka ni ha...
So, aku pun try this so call kinohimitsu product. At first I thought I should buy the beauty one, but later on, thinking that I'm gonna work at my brother's place which is so hot there, then I decided to buy this bright product' which it said can prevent your skin from getting tan.
And of course I believe when it said that UV rays can damage our skin . And there are sign of them which first will cause our skin to tan, pigmentation occurs, fine line and also skin lesion. I know that everyone out there will not happy with their skin after all of this damage. So do I. And that is just the reason why I buy this product.
Even though the price is so not cool, which is 79.90 MYR for 6 bottles at Watson, but I guarantee that person will invest a lot of money to become a pretty lady.
This drink of course, is so delicious. So you can achieve brighter, fairer, clearer skin without any difficulties ;)
I'm gonna give the result as soon as I finished my first box which contains 6 bottle in it and also 2 bottles free... Also at Watson :)

done ! :D

Wednesday, 25 July 2012

kerja kerja kerja

First of all, walaupun dah masuk hari kelima berpuasa, aku nak wish semua umat Islam Selamat Berpuasa. Bulan yg mulia ni, jgn jadikan alasan :gastrik: yg dah selalu dengar sbg alasanlah. Ok? Bukan lama pun puasa. Sebentar Cuma. Bagi yg kerja, lagilah, balik kerja tunggu kejap je dah berbuka. Alhamdulillah.

ok skrg dah start cuti. yes holiday !...eh! apa kau pk holiday nak pergi bercuti have fun sane sini je ke.. cukup sem lepas punya cuti aku habiskan dgn keseronokan dan usaha membesarkan badan dan hasilnya tak berjaya. cuti kali ni aku memilih untuk bekerja!

Ni nak story mori pasal aku carik kerja bagai nak giler walaupun pada hakikatnya tak berapa nak giler lagi, akhirnya i end up working with my brother. Baru berangan-angan nak belajar how to work at this restaurant name Secret Recipe or at the fast food restaurant McD or KFC, tp mmg taklah dapat kalau mohon pun tak. Haha. Teruk betul perangai -_-‘

Then start lah harini kerja aku kat office ni. Yg kalau tak dapat lihat pun dapat tahu bahawasanya masa kerja aku dihabiskan dgn mengabdikan diri meng-online sepenuh masa. Uhh. Germbira. Heaven. Tak terkata. ,<*0*>

Kalau ikutkan hati, kepala pun sama, mmg aku taknak kerja, bukan taknak kerja kt sini, taknak kerja lgsg. Haha. Sebelum cuti hari tu bukan main cakap taknak kerja dgn abg, taknak kerja dgn ayah. Basically, diorang punya bisnes memerlukan PR yg stg bagussss. Pr aku, hancusss. Kurang satu S disitu. Mmg diakuai oleh semua pun. Tapi tak mengapa. Sebulan shj pun. Demi mencari rezeki. Aku sanggup ! *untuk shopping* muahahahaha

Kbai!
*cientaputih*