Monday, 4 June 2012

Kehilangan

Apa kes? kawan2 aku semua pun privacy kan belog.
oke fine. korang dah belah awal2 ta inform memang best kann.
aku duduk klik korang punya belog hari hari dengan harapan korang akan remove aku dr privacy list ghuper ghuper nye bukan aku je insan malang tuh =='
antara alasan korang bagi memang best kann .
malas . takde masa . aku memang spend time 25jam aku kt UiTM Melaka ni dengan jayanya mengupdate belog. <<--- ini perli
yang paling best bila buda tanam anggur kat rumah tunggu panggilan degree bulan sembilan cakap takde masa macam perusahaan tanam anggur dia sangat berjaya.
aku memang suka .
kfine. nasib baik aku tawu jugak. 
kalau tidak memang malam ni jugak aku serang kau sebab dah hampir setengah tahun aku tunggu new entry dari kaorang yang ta kunjung tiba.
sampaikan entry raya tahun lepas masih lagi dalam list new entry padahal raya tahun ni sikit lagi na sampai.
memang sampai hati betul kau bha.
takpe takpe. kaorang tunggu lah nanti kau orang dah active balik belog.
i'll never say good bye lahh. memang i terus belahh.
tapi u guys nasib baik because i still have my TWITTER yang bila di mention @cientacyfa keluar gambar muka aku yang macam ditepek akar daun kedut sane kedut sini and kaorang masih boleh BBM aku . *thanks to me*
im still the savior. wahahahaha *bangga*
walau macam mana pun aku masih lagi sayangkan kaorang semua . 
*hugs n kiss* :D


kbai !