Monday, 11 June 2012

Futsal *SAP*

hai.
malas na cerita panjang harini tapi masih rajin na update blog. satu sebab dah siap assessment law. satu sebab tetiba bukak Lappy ada internet tatau datang dari mana *gembat wifi buda2 ni padahal*. huahuahua ok tak lawak.






then ni nak story morie a lil something about the past three four days. we are having a great fun and a great pain jugak since practicing futsal is not a fun thing but serious because we are chasing for the medal. jyeahh !


start Khamis we all dah pergi training, excited punya pasal, kaki bangku juga sebabnya kami menghabiskan masa training from 12 till 3 am. watde lah kan anak dara balik rumah 1 jam kemudian. haha. esoknya wake up with no pain but a lil excited for the next training. oh ya. we'd been train by our own classmate which are known as the jejaka jejaka idaman UiTM itu sendiri but they all spend time to teach us since that we are the one they call as Family ;) we have our own mummy daddy mama since daddy is Playerz. *teruk* ok back to the story, we only practice the next day which is Saturday since we had another program from faculty of CTU yang nasib baik best amat because tak tidur. kalau tidur means tak best. understand that. okeoke melencong lagi. lepastu bangun pagi sabtu tu mmg best dapat sakit yang mmg org kata makan ubat painkiller pun belum tentu pain tu boleh dikill. mulalah nak anggap semua itu dusta semata mata.


the day has come ! tournament.
punya datang gelombang banyak kali utk melepaskan nafsu di rumah setan akhirnya semua itu berbaloi coz we all MENANG !! wuuhuu


No.3 pun medal jugak. kitorang dah cakap kan nak kejar untuk dapatkan medal je. memang best hilang lemak. =='


tak makan dua tiga hari takde hal lah. Ingat aku lembik sgt ke??puiihhh. eh sorry aku gi ludah jap dalam toilet, bukan dekat korang kay. korang tu refer dekat sape aku pun taktau.


haa nah tengok gambar2 kemenangan kitorang yang best and sikit comot ni iaitu aku. kbai !!


even penat utk gambar segalanya mampu :D

berlaku perselisihan fhm disitu dimana aku tak dilayan =='

antara Medal n Souvenir y best tapi kitorang punya medal warna Gangsa bukan Emas.

saje na tunjuk kitorang dekat court futsal. woohoo !!

ada yang terlalu lapar sampai medal pun nak makan. huahuahua :))