Sunday, 3 June 2012

Blog Izdiyani Musawir

Kenapa dengan blog dia??
blog dia dah boleh komen!!.
excited kipas susah mati dia.
macam dilanda tsunami ahh wa cakap lu.
hahaha. macam macam.
dulu first time ziarah blog dia, aku pk dia sengaja.
sebab kalau dia enable, tengok skrg apa jd.
kesian sikit kt dia. *sikit je*
teruk aku nihh =='


tapi aku segan ah na komen.
ramai sangat. macam akan tenggelam je komen aku nanti.
even aku tau dia berusaha utk reply semua komen pembaca blog dia.
still segan jugak.
kau kesah apa. yang segan tu aku kott.
kau na komen p ah sane.
aku takde buat goblok pun.*goblok ke roblok?*


tapi memang aku tabik spring ah.
ingat senang na jumpa blogger yang na reply SEMUA komen??
kalau senang p ah carik. hadoyy.
SEMUA tau. takde terkecuali.
memang seronok aku rasa bg pihak2 orang yang komen tuh.
huhuu . aku pulak yang over . *dushh* pengsan


kbai !


blog iz -->> *paling besar aku bg* http://sayesayangiz.blogspot.com/