Thursday, 31 May 2012

LOVE RAIN

Kau pk senang aku nak jatuh cinta banyak banyak kali ??
Jatuh cinta sekali pun susah.
Jatuh tangga iye banyak kali. Ahahhaha
*Jangan beritahu orang* -_-‘

Oke. Korang jangan percaya sangat.
Aku jatuh cinta dengan cerita korea je pun.
Bukan dengan manusia lain.
Mungkin trend sekarang orang minat je Korea segala.
Tapi aku kurang ah.
Na kata tak minat tu tipu.
Tapi haritu tetiba sis aku pergi alih cerita Korea time aku cuti…
Boleh pulak tangkap cintan dengan tibi tuh.
Tak senonoh betul. dengan tibi pun jalan.

Tak payah nak cerita panjang :::
Ni cerita dia… LOVE RAIN.
Korang yang peminat tegar segar segar tengok korea layan kpop tu kompem tau cerita ni punya.
Sekarang tengah syiok bersiaran di tibi siaran KBS.
Tapi nak buat macam mana, cinta punya fasal.
Aku HABIS dah tengok. Ahahhaha *bangga*
cerita dia ada 20 episod, mana yang korang tak sabar na tunggu tu.
sabar oke. tak sabar p download kat youtube.
aku download kt guzzylady444 ;) byk betul 4 dia :))
Itu je nak cakap pun nye adoyy.

Kbai !

Nah layan lagu dia … sobsobb