Monday, 28 May 2012

kehabisan masa -_-'


>>> Susahnya na cari masa na buat new post entry . bayangkan, seminggu ni berapa jam je kot dapat tidur. Yang lain semua berjaga. Pergi kem weekend lepas lagi laa ta payah cakap, mmg terus seharian ta tidur. Lepas tu sepanjang2 hari kemudiannya, byk pulak assignment last minute y kena buat. Dengan kekurangan kaki tangan semua. Mirae lak masuk hospital. Disyaki dengue. Macam2. Semua jd kelam kabut. Seriously. Then hari khamis ada apabenda ntah gelombang merah, for the first time aku tak pergi. So duduk rumah, TIDUR ! perhh nikmat habis wa cakap lu. Then Jumaat pergi kelas, balik terus gi MC *Melaka central* cari tiket utk ke Segamat for wedding mr.fiancée .. punya adik . rewang punya fasal. 2 hari kurang tidur jugak. Nasib baik keadaan utk tidur tu selesa. Kalau tak, bukan tidur je ta cukup. Badan pulak sakit. Skrg dah dekat rumah !! AHAD petang. HEAVEN ! isnin kena pergi rumah atok pulak *paksaan*. Then balik, ta rehat, tgk tibi . perhh . *godaan* . macam2 lah . lepas ni na kena pk na buat entry apa y best sikit. Sebenarnya rasa macam dah na tutup akaun blog. Memandangkan akaun FB pun dah tak ada. Tak sangka kan ! aku boleh tutup FB. Tp tatau berapa lama. Tapi skrg mmg dah agak lama laa. Lebih seminggu, lamalah tu ! dengki betul. So lepas ni rasa na tutup blog pulak. Bukan apa, Cuma dah lupa mcm mana na privacy kan all those pic y ada dalam ni. Ta suka lah search nama sendiri then mmg berlambak y keluar kt gugel. So ada sape2 na tolong private kan tak ? hihii . sendiri cari fasal macam ni lah akhirnya .
Kbai !!
>>cientaputih<<