Tuesday, 15 May 2012

Berlapuk

Dah lama ta mengarang kt blog ni . tengok . tulisan pun dah buruk . ==’ . teruk betul . macam bz sgt . ehh tapi … mmg bz pun na wt cane . last Saturday baru habis our assignment trip project . Alhamdulillah even though ada sedikit masalah, tapi kitorang mmg boleh settle semua . best kann ? well walau camanepun, diorang enjoy trip kitorang kira oke lah tu . Individual assignment pun dah present . BEL492 pun dah habis yg first . tinggal yg 2nd one . yg first ni ta berapa memberangsangkan markah dia . tapi oke laa . I guess .
Haha .. tengok . concentrate dekat penulisan blog sampai pegang hp ta tentu arah . hahaha … orang call belum tekan angkat dah letak kt telinga . gilerrr .
Oke sambung . so macam tulah … bz gilerrr … haa tade masa na tulis new post . so skrg aku tulis … pun tade idea . boooo . oke hujung minggu ada camping ta best . tp harap best . oke cakap belit cm ape .
Kbai !!!
*cientaputih*