Monday, 16 April 2012

video dr abg ",)


Dah habis tengok video ?
My hubby buatkan …
Maybe ta sesempurna org lain buat .
tapi cukup sempurna bagi aku ...
ini pun aku dah terkejut sbb dia bukan jenis yg … cmne na cakap ehh .
Dia bukan jenis yg reti buat benda-benda macam ni .
Dia belikan aku bunga pun, sebab tgk aku macam teringin sgt . haha *malubetul*
Tapi tulaa .. masa dia bagi video ni , speechless kot .
Tatau na cakap apa . tersentuh pun ada .
Hmm btw abg , thanks ya ! sgt sweet u noe .
I love it .
*nangis kott*
J I’ll reply to you soon. Whether I do want to marry you. J

Habis .


Friday, 6 April 2012

kenapa CINTA PUTIH ??

Korang giler ke tanya aku soalan macam tu ?
Ni aku rasa anakanak sedara aku leh tolong jawabkan .
Pfftt -_-
Cientaputih *E tu saje aku tambah* sebab >>>>> pk lg … sebab aku sukakan putih lerr
Tapi disebabkan aku over suka putih .
So aku cintakan amat a putih ni . (tau cikgu bm aku hancurkan ayt ni , ada kena rotan ) o_o”
Bagus what . putih kan suci .
Bukan na cakap kau sorang je … ramai dah cakap kt aku .
‘ta meriah nye hidup kau’ *malas na dengar*
Berani kauu !! grrr .
Nevermind . pada aku , putih ni aku boleh corakkan dia dgn many other colours .
Just think seminit ea , korang suka merah , pastu … cane na warnakan lagi ?
Hihii …
Tade lahh . Cuma kehidupan aku berubah setiap hari.
Macammacam mood aku ada . so, mood y ada ni lah aku corakkan pada putih y ada tuu ..
Amacam ? *kerepek* -_-
Well aku rasa among my friends, obvious sgt kot aku sukakan putih .
Sgt byk my stuff y warnanya putih . baju ? jam ? lappy ? hp ? n byk lagi lah !
Hihihihiii …
Kalau korang tengok aku mesti korang bosan .
Even my ibu pun -_-  *sampai hati*
Gi beli baju taleh ng dia . nanti dia keluarkan ayat y sama utk smash aku .
>>> asek putih je dikkk … belilah warna lainnn . ta putih, hitam. Ta hitam, putih.
Kahkahkahh … kesian ibu . sorry ibu ! adik suka ! :D
Wiinnkkk with a peace !
Habis !
>>cientaputih<<

Thursday, 5 April 2012

Derma darah

Oke . err .. Tajuk entry ni ?
Siasia je . bukan dapat pun derma darah .
Semangat aku bangun pagi padahal kelas petang .
Pergi dengan penuh keyakinan y sem ni berat aku dah cukup !

Berdiri depan en.nurse sambil buat muka toya …
En.Nurse     :Nak derma darah ke ?
Aku             :ha ha’a! (Dalam hati >> saya tunggu bus kt sini … pfftt -_- )
En.Nurse     :Gi timbang berat dulu ye …
Aku             :>> dengan penuh semangat ! bukak selipar , naik atas penimbang …… >>>>>>> berat anda 40KG !! woaa berat aku dah naik !
En.Nurse     :Berapa ? 40 kann ? ta boleh ta boleh … sambil senyum dgn penuh sinis .
Aku             :hehh . *dah tau jgn suruh aku timbang* -_-

So, ta dapat laa . sedih ! oke . tunggu Mirae je lah sama macam sem lepas .
Nampaknya sem tahun ni tade y menarik tentang derma darah !
Pathetic isn’t it ? huhh .

Duduk di depan en.Nurse berkepala licin . *bbmbbmbbmbbmbbm*
Cepatlah mirae ! aku jelezz much !

Mira  : hahaha .. keding !
Aku   : nevermind -_- (cover pakwe ramai depan ni) *kauuuu!!*
En.Nurse kepala licin : awak darah utk diri sendiri ta cukup , na derma dekat org .
Aku : mana ada ta cukup ! grrrr

Oke fine . mmg aku lebih tak kurang tak , darah ngamngam je utk aku .
*gerraaaammmm*
EN.NURSE SEKALIAN .... SY DARAH A+++ TAU ! BAIK AMBIK !
hehhh

Habis !
>>cientaputih<<