Monday, 5 March 2012

lagi blog best .


Kfine . entry pendek je . dah na pergi kelas lagi pun .
What a waste ! ehh . oops !
No lah , bukan kelas ni waste .
Tapi tadi sbb dah sgt bosanbosan pusing2 lappy still tade keluar money .
So roundround lah google tengok ada something interesting tak .

Guess what ? mestilah jumpa . pelamin , baju kahwin , pakej …
Ehh , bukanbukan . ni ha …
link ape tu ? tanya plak .
klik a g tengok .
seronok baca entry10 dia …
banyaknya ? mestilah . tade keje kan . so mmg latest entry dia mmg dah hafal lah .
haha . #tabaiktipu
ok tak . ta hafal pun , tapi dah baca hampir berkali-kali jugak lah .

banyak benda dia cerita , mmg pasal dia , tapi aku seronok sgt na baca .
ntah kenapa . ayatayat cinta kot . eh tak , ayat dia menarik .
damn ! tibatiba dia kata na private / delete blog dia .
mmg aku bantah a ! but still ==’
aku tatau na bantah kat mana .
ta boleh komen , tade FB , tade twitter .
#ada lagi org mcm ni ek ? haha . tak lah .
kalau boleh aku pun tanak ada semua tu .
serabut !
ok fine .

aku just na mention :>>> AKU TAKNAK DIA DELETE BLOG DIA .
tape org lain tanak baca , aku baca ape . hihii

oke . hmm cukup lah kott sampai situ je suara hati aku berteriak .
tangan yg tolong teriakkan ni dah penat .
+ na siap g kelas . so …
Kbye !

>>cientaputih<<