Sunday, 19 February 2012

Apa itu BLOG ?

Comel ta ! aku gembat dari sini !
Ha .. nak ? ambik lah sendiri . hahaha …
Rajin dowg2 ni buat freebies n doodles n macam2 lagi kann .
Itu kegunaan blog utk dowg kot .
Buat macam2 benda creative .
Nice ! kalau tengok blog dowg pun memang the best ah .
Cute mute segala .

Eh tapi , apa pulak guna blog utk aku ?
Aku guna blog ni utk cerita macam2 jugak .
Ta reti buat benda creative bagai , buat story mory aku cukup .
Tapi kadang2 aku guna utk bagi bloggers lain tips .
Tengoklah kalau tips tu berguna utk aku , baru boleh bagi korang.
Na bagi nasihat kat orang kena pandai nasihat diri sendiri dulu.
Betul tak ?
macam tu jugak kalau na bagi petua or pemuda wut so eva .
aku ni bukan pandai sgt berblog segala .
blog ni dulu buat utk , saja je .
hihii … J
tapi skrg blog ni utk aku macam2 aku guna .
aku guna utk cerita kisah cinta aku .
kisah hidup aku .
kisah study aku .
kisah org lain pun ada . hahaa !
eh .
hihii … bukan sebarangan kisah org aku cerita tau .
jgn pk  bukanbukan .
ta baik woa .

jadi , aku tatau apa guna blog sgt sebenarnya .
sbb blog boleh datangkan padah tau !
percaya tak ? alah , tengok lah kes politik tu .
kan ke dari blog ?
ohh tidak . aku ta campur politik ni . eeiyuu .
oke . tu je aku na sampaikan .
selain na tunjuk doodle yg sgt comel tu .
hihii .

kbye !

>>cientaputih<<