Wednesday, 22 February 2012

Alhamdulillah


Alhamdulillah untuk result aku sem I ni .
Mungkin ta sebaik student yg dapat dekan .
Tapi insyaAllah dengan usaha yg lebih sikit sem depan aku dapat masuk dalam Dean’s list .
Mesti best kan kalau ada dalam senarai tu .
Well , result aku ni pun dah lebih daripada apa yg aku usahakan .
Syukur sangat2lah kann .
Nak kata excited sangat tu tak lahh .
Tapi ... ok lah .
At least result ni tak down kan aku utk ke sem hadapan .
Thanks !

>>cientaputih<<