Sunday, 1 January 2012

Fruit are very important

As salam ..

Hey there .. how do you do today ? (apajadah tanya khabar malam2? )
Well .. how did you look today ? must be gorgeous aite ?
So do I ! haha .. over perasan ok !

Bukan apa, harini saya balik Melaka dah . entah kenapa , tangan ni menggatal nak ber’make-up’ ..
so saya pun conteng monteng lah muka ni .
kalau saya yg ta reti make up ni boleh mencontengkan muka ni biar nampak ladies , make sure korang ladies2 out there pun kena make up jugak tau .
tapi tayah laa over sgt . 
cukup lah sekadar natural make up . 
kalau natural beauty pun boleh . tapi saya yg ta beauty ni , kenalah pretty kan diri .

( jangan selalu rasa rendah diri ok ! #kadangkadang tape )

Sini ada nasihat sikit ,
Too look more beautiful in ur daily life ,
Make sure , in ur snack box , there are a few fruit . OK ?!
That’s a MUST .
Janganlah setakat ada je , tapi ta makan . makanlah ok .
Sayangi diri anda setiap hari … buah-buahan .. hihii

Kbye ! ;)
>>>>cientacyfa<<<<