Thursday, 5 January 2012

Cerita hari ini .

Assalamualaikum ..
Dan salam sejahtera .
Dah macam dekat sekolah saya rasa . rindulah pulak …
Ohh .. salah topik .

Na cerita fasal hari ni , apa ye ?
Pagi pagi … tidur . haha
Ta menarik langsung aktiviti . na buat macam mana , tidur lepas subuh , jam 6 pagi .
Memanglah .
Then bangun agak awal gak dalam jam 10 or 11 gitu .
Terus mandi coz dua roommate saya dah pun balik dari jawab final 1st paper ( CTU ) .

So bila dah bangun tu semangat agak kuat sebab satu rumah pun study ACC 418 yang akan diduduki pada hari ESOK .
Tapi ada yang akan jawab ACC 106 .

Esok ??!
Ha’a lah esok . ohh ,  tape , update blog kejap je ni . hihii

Jadi rasanya tade na cakap apalah … sebab memang dari bangun tidur sampai sekarang , masih bergelumang dengan buku .
Jadi lepas ni dah na sambung semangat yang ada tu lagi .
#boringgg

Kbye !
(entry ni saje menunjuk nunjuk macam RAJIN sangat ! )

>>cientaputih<<