Saturday, 31 December 2011

Jaga kecantikan MATA !

Hye !


Pagi ni , 
Sy tade kerja , na update blog .
Tade idea na buat apa .
Teringat pulak yg MATA sy dah kalahkan mata PANDA bear nii !
Ni semua gara-gara stayup yg memanjang without having enough rest .
for my eyes especially lahh .
So , cantiklah sudah mata sy . 
Utk kamu kamu yg tanak mata mcm sy ,
atau paling tidak pun mcm mata panda tuu .
Jom ikut pemudi nii . 
#saya-tak-tua-lagi-jadi-saya-bagi-pemudi-bukan-petua-ok !

1) make sure selalu buat facial , bukan untuk muka je, but also for your eyes
2) the simplest way is to use the cucumber . ada masa je buat ok .
3) sekarang dah banyak produk kat farmasi untuk menjaga mata anda , untuk cantik , jangan berkira dengan duit .
4) untuk mereka yang 24-jam di rumah , jangan kedekutkan diri anda untuk memberi diri anda beauty sleep .
which is 6-8 hours per day . ;)


alrite ... thats it . hihii . jom buat samasama ok !


:) lots of lurve : cientaputih (: