Thursday, 2 September 2010

Ade ke patut??mmg x patut bt0l.

Aduh.knp la mcm ni skali jd kt aku...
aku dah do the best da..cube aturkan segalanye awal2 lg so that nothing can mess it up...till that damn!
urrgghh sentiasa mengubah my plan even saat2 akhir..
x patut btol laa.habis plan aku nk dinner dgn dak kls.
aduh ase pedih sgt r hati ni.rase sakit sgt r pale ni..
cm nk cabut,n baling je..huh mmg x patut btol..
mmg sengaja cari psl dgn aku an.mmg sengaje..
aku ase cm,eeiii knp la msti nk buat aku marah an..
wt aku hepi je xley ea..aku ni baru la nk baek2 n b'ckp semula dgn die..then,this happen n i can't help it anymore..
mmg nk suruh aku mencetuskan perang dunia ke-4..

Aku mmg btol2 x fhm walaupun aku cuba sdaye upaya aku utk cuba fhm sgalenye..
aku dah plan awal2,aku dah ckp dah awal2..tp,still..
hmm seems like after this,no more planning,just burst out..
Agak aku ni patung ke,ke die yg pekak??
x dengar ea plan aku?laen kali aku kne gune cara lain..
maybe gune sound system yg lengkap bile ckp ngan die..
maybe...klau x berkesan jugak..mmg aku x tahu nak ckp ape dah..

Sebenarnya, mmg btol ke kate ibu,dah nasib kami kne duk rumah je??kne tinggal je??maybe bkn nasib ibu sorg kot..
sbb aku xkan pernah tinggalkan ibu..
Sebab aku xkan pernah nak kecewakan ibu..
Kalau pun ada org dlm family ni nak kecewakan ibu,itu bukan aku..
Ibu ada bila aku perlukan dia,n aku juga akan wt mcm tu.
ada d sisi dia bila dia perlukan aku...
nampaknya aku mmg kne blaja cara utk kawal emosi dlm diri aku ni..bila dah nama tu perempuan,emosi mmg byk,n aku kne stabilkan emosi aku agar x membuak2 keluar n mkn diri aku sendiri..
lgpun byk lg perasaan org lain yg aku kne jage..
bukan family aku je,tp juga org2 lain samada aku knl,ataupun x..
the truth,aku mls nak pk semua ni,tp,i had to...
ni kan...my life...",)