Sunday, 26 September 2010

Abang...

knape ni?dulu kte x cmni pn?byk mslh kte hadapi same2...
tp skrg,em skrg pn msih hadapi same2,cume...
penyelesaian tu mcm kte x jumpe..
yg kte jumpe,cume kata2 utk keruhkan lg keadaan.


aku xnak mcm 2,bukan aku yg nak...
tp bile semua jd serabut,apa yg kite pk n ckp pn dah jd tunggang langgang.
x patut la hubungan yg kte jage slame 3 tahun ni hancur sebab diri kte sendiri..taknaklah.


x pernah pun aku jage hubungan aku ngan org selama ni.
sbb biasenye,aku senang je break up dgn sape2 pun.
biasalah,senang nk cari yg laen.
tp aku tau,usia makin lanjut,smpai ble perangai nk tros mcm tu??
klau aku x cari yg sempurna di mata aku skrg,
aku xkan jumpe sampai ble2 pn nanti.


Bile dah namanye lelaki,mmg susah nak cari yg perfect tu.
lg2 zaman skrg ni.semua pn nak cari girl separuh masa je.
n excuse me,aku xkan jd girl mcm tu.
aku nak cari boy utk aku jdkn teman hidup sampai ble2.
bkn part time ok...


so skrg aku dah jumpe,xkn aku nk lepaskan..
kecualilah,kalau dlm hati die mg dah x punya aku..
terpaksa aku terima hakikat.
xkan punya aku paksa org utk suka n sayang akulah.
x syok dpt kasih syg g2.
lg an,klau x dpt kasih syg dr seorang suami nanti,
aku masih ade family yg syg aku.
klau xde,rasenye xde makne aku hidup pulak kot..


the thing is,i love him.
n i hope,he loves me t0o.
so then we can live happily ever after.
if not,i can't do anything lorh..