Wednesday, 3 April 2013

Pelamin idaman




Macam mana hari korang? Harap baik-baik aje.
While aku write new post ni, satu sms masuk ‘ Salam, Wana dah selamat bersalin. Anak lelaki’… alhamdulillah.
Risau gak kitorang, due date jauh gak laa. 27hb due nye kott
Tapi semua dah selamat sekarang. Tak sabar nak tgk baby dia.
:D
Mmg aku sengsorang suka over excited utk org lain.
Habis dah selingan. Nanti hubby dia send gambar, aku bg korang tengok oke?



Macam mana dengan b2b out there?
Dah settle semua ke? Barang hantaran semua dah beli?
Kalau tanya aku, mmg belum la kann. Bulan 9, lama lagi kottt
Tapi biasa untuk tak terasa sgt money flow tu, mesti ada yg beli awal-awal kann.
Macam biasa laa, ada masa sikit-sikit, aku buat survey.
Apa lagi aku survey?
Design pelamin, design tudung, design pelamin nikah camane.
Semualah aku survey.
Baju nikah aku dah tak survey, sbb aku dah set dengan designer aku nak design macam yg aku berkenan.
Macam mana? Tunggu la nanti *berangan cam ada org na tanya je*
Jom sama-sama survey dengan aku.

pelamin macam mana korang nak??


aku betul-betul suka those design yg simple, but absolutely fantastic.

tinggi angan aku ni. tak mampu der aku na capai sendiri.
mintak tlg someone yg tinggi sikit boleh? haha

Yg atas ni lebih kepada design utk pelamin nikah sebenarnya.
Ada org yg nak pelamin nikah with kerusi tu semua.
at first, aku pun macam tu.
But lepas kena sound dgn ayah banyak sgt kerusi banyak bontot kauuu.
hamek laa, hamek kerusi tu bawak lari. aku taknak.
hmph. Lelaki ni semua tak memahami.
Nasib aku ada akak, akak ipar, ibu dan rakan-rakan sebaya dan terlebih baya yg diorang ni ladies.






Nampak tak betapa cantiknya color pastel ni.... 
Jatuh cinta woyyy
Nak lagi? nanti korang jatuh cinta banyak sgt. acane tu? hahaha

Pelamin satu je nak padahal, oh, dua laa.
Nikah nak mini punya, dengan sanding.




Tapi pk2 balik, ok je kalau buat nikah depan pelamin sanding.
Macam atas ni kann, consider yg kerusi tu pelamin sanding.
But then tu laa, aku sanding bawah canopy =='

Aku ni berangan nak itu nak ini, tapi nanti jadi apa tahh.



This one the most charming design for me.
Betul-betul ikut kehendak aku. 
Dengan nikahnye depan situ.
PURRRRFECTTT!!!

Hadohh. 
Ingat dah settle. Banyak lg rupanya.
Baju sanding pun tak pk lagi nak design macam mana.
Aku buat baju sanding custom made.
Untung because dpt price yg sgt affordable.
Lagipun dulu mmg pernah amek dgn andam ni masa abg aku sambut menantu.

so untuk baju sanding, nanti pulak aku pk.
Boleh botak nak tunggu hari aku tiba nanti.
 hahahaha :D

kbaiii!!!